PROJECTES MUSEOGRÀFICS


«L’ENIGMA IBER, Aqueologia d’una civilització»

Exposició sobre la història i cultura dels anomenats pobles ibers, que visqueren a la façana mediterrània de la península Ibèrica i, fins i tot, més enllà, durant bona part de l’anomenada edat del ferro, entre els segles VI-I aC, tot fent un èmfasi especial en les comunitats arrelades en l’actual territori català.

En conseqüència, la mostra pretén ser i es configura com un gran fresc o panorama històric i cultural sobre aquests pobles i la seva civilització.

Disseny gràfic, suport museogràfic i expositiu, així com els calcs de peces, reconstruccions, il·lustracions, gràfics, mapes i catàleg de l’exposició.

«ART PRIMER, Artistes de la prehistòria»

Una exposició a la descoberta de les primeres manifestacions artístiques a Europa i especialment de l’art rupestre llevantí. L’exposició dóna visibilitat i reivindica el paper de les dones en els orígens de la creació artística.

Imatge, disseny gràfic, il·lustracions i recreació de pintura llevantina dels audiovisuals. Aquesta exposició ha estat guardonada als Global Fine Awards competint amb el British Museum i el Getty Museum en la categoria de Best Ancient Exhibition.

«REVOLUCIÓ NEOLÍTICA – LA DRAGA, EL POBLAT DELS PRODIGIS»

MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE DE CATALUNYA

Aquesta exposició ens relata, entre altres troballes, la recuperació de cases de 7.400 anys d’antiguitat, una de les quals va ser una de les primeres poblacions sedentàries de la Península.

La tercera part del quart àmbit de l’exposició descriu els principals àmbits d’actuació d’aquesta societat, a través d’un gràfic que ens mostra la interacció de totes aquestes àrees entre si.

EL VI GREC – MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE DE CATALUNYA

Exposició que ens descriu la importància que ha tingut el vi dins la nostra cultura des de l’antiga Grècia fins ara. Il·lustracions per a panells i zoetrops, i diverses animacions per al projecte audiovisual conceptualitzant els aspectes més importants del procés. Vinyes, la figura dels sàtirs, transport i enmagatzematge del vi, etc …

«ELS CAPS TALLATS» – MUSEU ULLASTRET

Projecte audiovisual reconstructiu per a l’exposició del Museu Ullastret, basat en imatges reals que descriuen escenes de la identitat i origen d’aquest poble a través de la violència i els rituals vinculats amb els caps tallats com a símbol del poder.

EL GENI CULINARI – MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE DE CATALUNYA

Projecte audiovisual per a una exposició, a través de vuit animacions senzilles, que descriuen diversos aspectes de l’origen del nostre sistema d’alimentació des de l’home primerenc fins als nostres dies.